söndag 26 februari 2012

Demert

Johanna och jag diskuterade Stefan Demert igår och hur han har en sensmoral i sina låtar och att dom alltid har så oväntade texter.

Vad hände sen?
Vad hände med Snövit och dom sju dvärgarna efter att sagan tog slut? Handlar väl lite om att sagorna är just sagor. I verkligheten kanske dom får lägga ner gruvan och Snövit kanske skiljer sig och får delad vårdnad om barnet.

Bertil och Sven
Om homofobi och hur jävla trångsynta svennar kan vara. "För vi har samlats och slipat svärden, nu ska vi snacka med hyresvärden."

Massageinstitutet
Man hamnar på ett horhus som är förklätt till massageinstitut och blir förfärad och ändå går man dit igen. Om dubbelmoral.

Erik-Olov Andersson
Om att mycket vill ha mer, och att man nånstans under vägen missar vad som är viktigt i livet för att man är så upptagen med att köpa svinlädersfåtöljer och porslin på auktion.

Till far och mor
Om att växa upp med missbrukarföräldrar och vad det gör med barnet.

Luring
Om att ingen är ärlig och att man blir lurad vart man än är. "Farbror doktorn är en luring, ja en riktig luring och det är vi allihop. Han skriver ut ett intyg att du är vid full vigör, nästa dag kan hända att du säckar ihop och dör".

Ungmövisan
Om att dö som oskuld. Min favorit nu när jag är singel.

Gör mig en tjänst och gå in på spotify och lyssna på några låtar. Dom är verkligen helt fantastiska.

/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar