onsdag 9 juni 2010

*gjort sommarfint på blögga*

har ångest för jag har handlat budgetkläder för mina skattepengar. dom skulle jag ju inte röra, men det var bara grejer jag verkligen behövde!! typ trosor för att jag missade min tvättid, en långklänning och lite annat skit. pengar rullar in som dom ska det går bra nu. NOT

haha min mage fick värsta chocken när jag åt lunch nu. den ba: "trodde du var över det här med mat" *foodbaby*
okej jag slutar med asterix nu tjing tjing
/jo

1 kommentar:

  1. hej!

    haha, hatar filmen. slutet förstör allt för mig.

    oh, vad kul att du ska till barcelona. alltså förlåt men jag måste bara varna om alla tjuvar. alla ni ser som ser ut att vara från marocko (unga killar) & rumänien (skabbiga tjejer/kvinnor) ska ni aldrig prata med eller vara nära. haha, låter säkert skitdumt att skriva så men det är tyvärr sant. de själ allt de kommer åt! håll i väskan!!!

    jag är inte ute så mycket längre men två ställen jag tycker att ni inte får missa är 1. apolo på måndagen (festen heter nasty mondays) vid metrostationen paral-le. det är en av europas största fester nu, över 2000 pers varje måndag & de har två våningar. en med gammal rock & pop, & en med mer electro typ. dock är det massa svenskar där men det är värt att gå dit. se till att vara där tidigt bara för kön är omänsklig. 2. samma klubb som innan men på tisdagen. festen heter crappy tuesday. det är samma killar som har festen & den börjar bli lika stor. musiken är mer electro-pop-indie. skitbra!
    en klubb som jag älskar är även razzmatazz. det är en klubb som har 5-6 klubbar i en & samma byggnad. det finns något för alla där men jag vet inte om de har öppet på vardagarna så om ni inte är där fredagnatt eller loördagnatt så tror jag det är kört.

    2hand finns det hur mycket som helst, men det är oftast dyrt. de är väldigt utspridda men det finns en gata som heter Calle tallers (en snegata från las ramblas) där finns en som heter retro city & även 2 som heter Holala. de är bra. finns även lite 2hand i området Borne. det är ett av de mysigaste områdena i stan. lite som barcelonas "gamla stan". finns massa småbutiker & mysiga gator, barer, resauranter, vinkällare.

    jättesvårt att förklara allt såhär men det ni ska undvika är området Raval, speciellt på kvällarna/nätterna. försök att inte äta & dricka nära las ramblas (den största turist-gatan i stan). där är allt svindyrt & skumt folk.

    säg till om det är något mer du undrar över eller om det är något mer du vill ha hjälp med.
    hur många är ni som ska åka förresten? jag kanske kan skriva upp er på listan till apolo, min pojkvän har hand om "vipen" där så kan se fall han kan göra något!

    SvaraRadera