tisdag 25 maj 2010

Lundelilundakarnevalen

I helgen som var så var jag och Jesan och besökte lilla Bexkex i Lund. Måste säga att jag är lite för gammal och lite för ickestudentig för att gå på karneval men det gör ju ingenting. Har haft bästa helgen på väldigt länge.

Jeppeboy gjorde oss sällskap på tåget och det var mysigt som vanligt med det obligatoriska vinet, chicago och stresscigg i Nässjö. Älskar att åka tåg med Jesan för hon är precis som jag och kan inte sluta glo på folk som pratar om nåt intressant. I söndags fick jag till och med stänga munnen åt henne.


Andra kvällen tog vi oss in till Lund för att gå på karneval. Men vi va så himla trötta så vi tog ett grillspett vid ett elskåp istället, tog en drink och åkte hem. 


Dagen efter var vi pigga och glada och hade xider till frulle innan vi åkte in till stan för att kolla på karnevalståget.


Hela dagen spenderades på denna lilla mysiga uteservering.

Efter det åkte vi hem till Beckis och hade pizzapicknick och spelade jazz på deras gräsmatta. Efter det begav vi oss till Malmö och festade tills Jessica och jag blev portade från ett casino, försökte lura in oss i allafall och båda två hade ramlat och gjort oss illa:) Då var det dags att åka hem och sussa. Precis vad man behöver för att släppa projektstress.

1 kommentar:

  1. grannarna kommer..25 maj 2010 kl. 18:24

    åh, vad roligt det ser ut. får flashbacks (bra sådana) från förra sommaren. lite besviken dock att inte playboy/musikal-killen är med på en enda bild.. dissade ni honom helt?

    SvaraRadera