fredag 16 december 2011

2011 - Årsresumé

I år tänkte jag att det är min tur att göra en årsresumé. Malin gjorde ju en förra året som ni kan kolla in om ni vill. Vad fan har man gjort det här året? Älskar att kolla igenom bloggen och bli glad över hur mycket skoj man hinner åstadkomma under ett års tid. Vi börjar med januari-maj så hoppas vi att jag orkar med fortsättningen.

Januari:

Jag och Malin åkte till London över en helg. För övrigt min påhittiga julklapp/födelsedagspresent till henne. Det var roligt osv men jag tror att vi kände båda två att man liksom "har gjort" London nu. Jag fick även mitt första "personaljobb" på AW. Första steget mot en blomstrande IBW-karriär.

Februari:
Malin hade 25-årsfest som (kors i taket) inte slutade med att hon tjöt i smörgåstårte-smeten av åldersnoja. En avdramatiserad fest med pingisturnering och roliga människor bara.
Förlorade finalen och skyllde på att "lite minus är det faktiskt att stå i dörröppningen..."
Den viktigaste händelsen för mig i februari, är i alla fall när det uppstod gnistrande kärlek mellan mig och världens underbaraste finaste Viktor ). Detta är vad jag skrev då: "<3 Människor som får en att bli sådär otroligt glad, skratta tills magen kniper och får mungiporna att gå upp emot öronen. Extrahjärta: <3". Ni vet kärlekskänslan när man utan problem går till Coop och köper frukost till den andra på helgmorgonen, underlåter sig att se fotboll en hel kväll för att han vill det, är uppe och hönglar till två på natten för man kan inte låta bli osv osv. & nu har vi flyttat ihop, lyckan.
Sen firade vi Anna och Elin som fyllde år. & blev hembjudna på brakmiddag hos Stefan. I övrigt: jävligt trötta på vinter och kyla bara.
Mars:
Fokus på inomhushäng. Familjen Hedberg var på Gotland och hälsade på farfar Arne.
Sen firade vi St.Pattys day på Trappan och Munken. A reason as good as any. Malin och Jesan lyckades även åka vilse på ett tåg när de skulle till Örebro.

Vi försökte sluta röka en vintrig helgdag. To this day så är jag den enda som inte har lyckats.
April:
Våren kom till Norrköping!
Lagade önskemiddag.
Jag och Viktor åkte till Dublin över en helg.
Premiär utomhus på Munken!
Båt- & landetpremiär över påsken!
Malin och Jesan längtade utav bara satan till deras NY-resa.
Maj:
Mitt tjejgäng åkte till Vetlanda och hälsade på Sara.
& så blev det lite Trädgårn.
Vi åkte till landet en helg och hade det helt fucking underbart. Därför fick det eventet några bilder.

M
Malin och Jessica drog till NY och jag var så jävla avundsjuk.

/Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar